O brendovima

Berta Bridal

Berta avangardni dizajn vjenčanica osvojio je svijet poput oluje. Njezin umjetnički pristup izradi vjenčanica uspio je iznenaditi i najiskusnije modne izdavače i blogere. Njezine kolekcije se smatraju jednim od najhvaljenijih i najtraženijih na svijetu.

Berta vodeća linija je bazirana na visokoj kvaliteti, jedinstvenosti i vrhunskoj izradi. Raskošne tkanine koje se uvoze iz svjetskih modnih centara prolaze ručni proces usavršavanja u Berta studiju. Tako je Berta dosljedna u uvijek novim i jedinstvenim teksturama tkanina za svoju liniju vjenčanica.

Sa više od 20 godina iskustva kao dizajner vjenčanica i sa više od 70 lokacija diljem svijeta, Berta je danas jedan od vrhunskih dizajnera vjenčanica u svijetu. Kada isprobate Berta haljinu, sve sjedne na svoje mjesto. Kroj i način na koji pristaje i oblikuje figuru se ne mogu usporediti ni sa čime.

 

Tarik Ediz

“Fascinira me spajanje kreativnosti i tehnike u procesu dizajniranja haljine”, tvrdi Tarik Ediz. Nakon što je diplomirao kao inženjer, Tarik Ediz je uspješno kombinirao svoj matematički nadareni um i svoju ljubav prema modi. Upustio se u svijet mode slijedeći svoje srce i um 1987. Od tada je posvetio sve svoje vrijeme, energiju i strast kreiranju posebnih haljina koje bi se zasigurno izdvajale u gomili.

Svaka pojedinačna haljina Tarika Ediza je proizvedena u njegovom ateljeu u Istanbulu pod njegovim budnim okom. Svaka proizvedena haljina pokazuje vještu izradu i šivanje. Njegov jedinstveni dizajn i vrhunska kvaliteta doveli su Tarika Ediza iz Istambula na međunarodnu arenu.

Nakon primanja visokih priznanja za kolekciju večernjih haljina, Bijela kolekcija Tarika Ediza je 2013. lansirana kao njegova linija vjenčanica koja nastavlja cvjetati kao uspješan pothvat. Tarik Ediz danas radi na 5 kontinenata u više od 80 zemalja. Tvrtka sudjeluje na sajmovima diljem svijeta i ponosno predstavlja zavodljiv stil žena Tarika Ediza.